CO2/Air Quality Meters

CO2/Air Quality Meters

Novanex produceert al meer dan 50 jaar meetapparatuur. De VI-E2 was een legendarische betonvochtmeter en de traditie wordt voortgezet met de VI-D4 de marketleider op dit gebied.

Ook op het gebied van de momenteel uiterst belangrijke CO2 metingen mag U van Novanex alleen het beste en betrouwbaarste verwachten. Wij produceren in de Europese Unie en zetten allleen de beste sensoren in uit Europese productie.

 De Novanex CO2 monitoren meten de kooldioxideconcentratie, luchtvochtigheid en temperatuur in een ruimte. Bovenal is de CO2-concentratie een belangrijke indicator voor een gezond binnenklimaat in appartementen, kantoren en andere openbare ruimtes. Bij het ademen stoot een persoon CO2 uit. Te veel CO2 in de lucht heeft een negatieve invloed op je concentratie en uiteindelijk op je gezondheid. Een CO2-reductie is alleen mogelijk door regelmatige en goede ventilatie.

De Novanex apparaten geven informatie over het CO2-gehalte en waarschuwt met een CO2-stoplicht als het te hoog wordt, zodat directe ventilatie mogelijk is en een goede luchtkwaliteit gegarandeerd kan worden.Dit maakt Novanex onmisbaar voor elk huis, school, kantoor of andere openbare ruimte. Onze meetappartuur voldoet aan alle ineternationale en lokale regelgeving.

Show:
Sort By:
CDM-15 CO2 Monitor
Extremely convenient and unique meter for the constant monitoring of the CO2 content in indoor space..
€199,65
Ex Tax: €165,00
NS-1  CO2 meter
  De Shian CO2 monitor meet de kooldioxideconcentratie, luchtvochtigheid en temperatuur in e..
€164,00
Ex Tax: €135,54