CO2/ Luchtkwaliteits meters

CO2/ Luchtkwaliteits meters

Ook op het gebied van de momenteel uiterst belangrijke CO2 metingen mag U van Novanex alleen het beste en betrouwbaarste verwachten. Wij produceren in de Europese Unie en zetten allleen de beste sensoren in uit Europese productie.

 De Novanex CO2 monitoren meten de kooldioxideconcentratie, luchtvochtigheid en temperatuur in een ruimte. Bovenal is de CO2-concentratie een belangrijke indicator voor een gezond binnenklimaat in appartementen, kantoren en andere openbare ruimtes. Bij het ademen stoot een persoon CO2 uit. Te veel CO2 in de lucht heeft een negatieve invloed op je concentratie en uiteindelijk op je gezondheid. Een CO2-reductie is alleen mogelijk door regelmatige en goede ventilatie.

De Novanex apparaten geven informatie over het CO2-gehalte en waarschuwt met een CO2-stoplicht als het te hoog wordt, zodat directe ventilatie mogelijk is en een goede luchtkwaliteit gegarandeerd kan worden.Dit maakt Novanex onmisbaar voor elk huis, school, kantoor of andere openbare ruimte. Onze meetappartuur voldoet aan alle internationale en lokale regelgeving.

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
CDM-15 CO2 Monitor
Uiterst handige en unieke meter voor de constante bewaking vanhet CO2 gehalte in binnenruimtes...
€199,65
Excl. BTW: €165,00
NS-1 CO2 monitor
De Shian CO2 monitor meet de kooldioxideconcentratie, luchtvochtigheid en temperatuur in een ruimte...
€164,00
Excl. BTW: €135,54