VI-D4 Beton Vochtmeter met contact Elektroden

Prijs: €295,00
Excl. BTW: €243,80
Merk:  CAISSON
Model:  VI-D4
Beschikbaarheid:  Op voorraad
0 beoordeling(en).  (0 beoordeling(en).)   |   Beoordeel

VI-D4 Beton Vochtmeter met contact Elektroden

De VI-D4 is de meest geavanceerde non-destructieve vochtmeter op de markt De meter beschikt over meerdere schalen voor precieze vochtpercentage metingen in diverse ondergronden. De vergulde pinnen meten via de weerstandsmethode en de 2 koperen vlakken meten parallel het dielectricum van de ondergond tot enkele centimeters diepte. De meter beschikt over een hoogwaardig transflectief matrix LCD display dat voor een uitstekende afleesbaarheid zorgt onder alle omegevingslicht omstandigheden, zelfs in vol zonlicht.

Dit meetinstrument beschikt tevens over 2 connectoren:

-3,5mm jack: Hier kunnen dicverse externe probes aangesloten worden om weerstandsmetingen te doen in hout en ander bouwmaterialen. De meter beschikt over de internationale standaardschaal voor houtvocht. Ook kan de weerstand in Ohm gemeten worden tot maar liefst 30 Gigaohm.

-Mini-USB: Hieraan kunnen diverse luchtvochtigheids- en temperatuursensoren aangsloten worden. Het evenwichtsvochtpercentage in beton gemeten worden. De meter berekent ook het dauwpunt. Met een ander specifieke sensor kan via IR ook de oppervlakte temperatuur gemeten worden. 

Technische gegevens:

  • LCD Dot matrix (128x64 pixels) scherm met Backlight
  • 8 vergulde verende contactpunten en 2 sensor platen 
  • Verschillende selecteerbare schalen, afhankelijk van de versie, zie gebruiksaanwijzing. (beton, anhydriet, ~ CM%) 
  • Battery 2xAA
  • Afmetingen: 147x88x25mm
  • Inclusief kunststof koffertje
  • Meest recente versie met seriele interface ( mini-USB ) en een 3,5mm jack voor externe sensoren. Via de Mini-USB kunnen diverse klimaatsensoren aangesloten worden hiermee kan de luchttemperatuur en luchtvochtigheidspercentage gemeten worden. Het dauwpunt wordt dan automatisch berekend. Via de Jack aansluiting kunnen naald sensoren aangesloten worden waarmee houtvocht bepaald kan worden, De VI D4 heeft de internationaal meest gebruikte schaal geintergreerd. ( !8%@ 10 Megaohm en 24%@ 1 Megaohm)

Gebruiksaanwijzing 

Beoordeel

Uw naam:
Uw beoordeling:
Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht            Goed

Voer onderstaande code in:Bekijk ook...